Despre noi

Importam şi distribuim o gama variata de produse inalt calitative din sfera consumabilelor de laborator si a consumabilelor medicale uzuale. Dorinta noastra este de a sprijini in acest fel calitatea si eficienta actului medical.

Preturi competitive

Principala noastra reusita consta in furnizarea la cele mai bune preturi de pe piata a unor produse realizate prin tehnologii de ultima ora la standarde internationale. Incercam sa contribuim astfel la evolutia sistemului de sanatate romanesc aflat in continua expansiune.

Produse diversificate

Diversificam produsele in functie de necesitatile partenerilor nostri, ne extindem aria de produse pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra, suntem interesati de tehnologii inovatoare. Suntem motivati sa contribuim la oferirea unor servicii medicale de calitate, si la crearea unor condiţii moderne de munca pentru asistentii si laborantii din Romania.

0
Ani experienta

Catre cine indreptam expertiza noastra in consumabile medicale si de laborator?

La NovaFit, ne mandrim cu oferirea de solutii de inalta calitate in domeniul consumabilelor medicale si de laborator, adresandu-ne unei game variate de profesionisti si institutii din sectorul medical si de cercetare

Avantaje competitive

Intr-o lume in continua evolutie, in care tehnologia si inovatia transforma domeniul medical si de cercetare, NovaFit se pozitioneaza ca un pilon de stabilitate, calitate si avangarda. Ce ne diferentiaza:

Devino partener

Contacteaza-ne si hai sa exploram impreuna calea catre un parteneriat prosper si inovator!

Formular contact

Unde ajung produsele noastre

206
Spitale din Romania
29
Directii de sanate publica
27
Centre de transfuzie sanguina
22
Directii Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor

Acces la produse variate

 Fiecare produs este fabricat in conformitate cu standardele stricte ale industriei si este proiectat pentru a oferi performanta si fiabilitate in utilizare.

Parteneriat durabil si de incredere

Clientii care aleg NovaFit beneficiaza de un parteneriat solid, unde interesele si obiectivele lor sunt prioritare, si unde fiecare interactiune este valorizata si respectata.

Livrare rapida si eficienta

NovaFit intelege importanta timpului in domeniul medical. Prin urmare, ne angajam sa oferim optiuni de livrare rapida si eficienta, asigurandu-ne ca produsele ajung la clienti prompt si in conditii optime.